Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi átlépö
Név:

Jelszó:Oldalunk himnusza
A Fórum itt kettészakadt, törvény az nincs, csak akarat!
Két Tagunk folyton harcban áll, középút nincsen, ez szabály!

Hogy legyek bölcs és józan én, egy hordó lőpor tetején?


Rómeó és Júlia - Verona
Kocsma
Friss nyomok
Merthverun forrás
Szomb. Dec. 30 2023, 23:58
Pyria Thoraen
Brelvek
Pént. Dec. 29 2023, 20:18
Delilah Roatz
Rin
Hétf. Márc. 27 2023, 23:36
Rin
Misty Bethell
Kedd Szept. 06 2022, 19:46
Misty Bethell
Holdfény-árok
Vas. Szept. 04 2022, 19:35
Myrna Carpathia
A hónap posztolói
A hét posztolói

Hétf. Márc. 27 2023, 23:36
"Egy, a karakterre jellemző idézet."
KARAKTER ADATAI
NÉV:
Okami Kaida Rin
KOR:
Karakter kora
NEM:
Férfi / Hím
FAJ:
Hibrid: Sárkány + Vérfarkas
RANG:
Milyen rangban van a karakter. Pl: Imperator, Vadász, Kormányzó stb.
CSOPORT:
Melyik csoportba tartozik a karakter. Pl: Rabszolga, Déli sárkány, Északi falka stb.
FOGLALKOZÁS:
Mivel foglalkozik a karakter, tehát a karaker munkája. Pl: fejvadász, naplopó stb.
MEGJELENÉS
Meglehet, hogy a karakterhez van kép csatolva, de az nem ír le mindent. Így ez a rubrika szolgál az emberi kinézet leírására.Ide mindent leírhatsz, ami beleillik a kinézet kategóriába. Például: milyen ruhákat hord előszeretettel, hogy hordja a haját. Milyen a tekintete? Minden apróságra nyugodtan kitérhetsz, akár a mozgására is, hogy egy elefánt kecses könnyedségével mozog vagy sem. Írhatsz arról is, hogy van-e különleges ismertető jegye például egy állandóan hordott ékszer, sebhely, tetoválás.
MÁSIK ALAK
Minden, ami eltér a megszokott normál alaktól. Tehát, alakváltók, sárkányok és minden egyéb más lény számára kitöltendő ez a rubrika, akik akik rendelkeznek az emberi formától eltérő alakkal.Részletes leírás szükséges, hogy mekkora, milyen külsőleg. Milyen egyedi felismerhető jele van, ami megkülönböztet mástól. Hiszen két egyszínű példány is különbözhet.Szőr, pikkely, esetleg toll borítja-e. Hibrideknél különösen jellemző az egyedi kinézet. Szín, milyen formájú a pikkelyei, tollai, hol hosszabba a bundája, karmai... stb.
SZEMÉLYISÉG
Mindenkinek, ahogy neked is és nekem is van egy alaptermészetünk, úgy a karakternek is. Természetesen a viselkedése helyzettől függő, de az alaptermészete nem változik. Ezt az alaptermészetet kellene néhány, összefüggő mondatban összefoglalni. Kitérhetsz még az első benyomásra, mit gondolnak az emberek, amint meglátják. Megkedvelik-e elsőre, vagy félnek tőle. A kisugárzására, megnyugodnak-e a közelében, biztonságot áraszt-e, vagy inkább mindenkiben félelmet ébreszt?
ÉLETÚT
A karakterlap mondhatni alappillére a karakter előtörténete. Ebben a részben derül ki a karakter eddigi élete. Hol élt, milyen volt a családjával a kapcsolata. Hogyan lett az, aki ma?Nincs megszabva, hogy kötelezően mennyi a minimum, azonban szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az adminok szeretnek olvasni. Nyugodtan lehet bő lére ereszteni a karakter élettörténetét. Érdemes azt figyelembe venni, minél idősebb, vagy kalandosabb lelkületű a karakter annál több mindenről lehet beszélni. Úgy mutatod be a karakteredet, ahogyan te szeretnéd.
KÉPESSÉG
A legtöbb nem emberi karakternek van valami, egyedi, csak rá jellemző képessége. Ez akármi lehet. Itt kimondottan kedveljük a szép, hosszú, részletgazdag leírást.fontos megemlíteni, hogy a képességet teljes, végső formájában jobb leírni, a használatának a korlátai, úgy is a pontokban nyilvánul meg. Alapvetően megkülönböztetésre kerül az aktív és passzív képesség, de a pontokban az nem látszódik.Az aktív képesség, amit a karakter tudatosan irányt, a passzív, ami van, állandó és folyamatos.
KÉPZETTSÉG
Tehát, hogy mihez is ért a karakter. Nem kell túl bonyolult dologra gondolni. Ide tartozik az írás-olvasás, olyan hétköznapi dolgok, amelyek egy középkori világban nem volt magától értetődő. Ezen kívül még ide sorolható a növények ismerete, különböző felhasználási módszereinek ismerete, például mérgek, gyógykenőcsök. De ugyanakkor itt illik megjegyezni, hogy milyen fegyveres, vagy fegyvertelen harcot ismer a karakter. Feltéve, ha ismer egyáltalán ilyesmit.
EGYÉB
Minden olyan egyéb dolog, amit még fontos megemlíteni a karakterről, de sehova máshová nem fér bele.
Rin
Rin
Nyomok :
1
Vándorlás kezdete :
2023. Mar. 27.
Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Ugrás :
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Karakteralkotás-